Csalódtam írásom, ha ezt megérted soha nem fogsz csalódni!

 

2000-ben írta meg a könyvet Duncan Shelley és tökéletesen úgy működnek ezek a szervezetek (FBI, média, állam....), ahogyan a könyvben le van írva. Jane Bürgermeister ezt most megtapasztalja és bármennyire is hihetetlenül hangzik csak akkor van esélye/esélyünk bármit is tenni ha ugyanazt a módszert használja/használjuk mint ami a könyvben van. Jane nem hiszem, hogy olvasta a könyvet de ösztönösen a jó irányba fordult, megpróbálja interneten keresztül felvilágosítani az embereket arrról, hogy az oltásokkal vezetik be a vírust:

 
docler.hu/video/125351
 
Érdekes helyzet állt elő, mivel a médiában szaktekintélyek mondják, hogy akkor van gáz, ha nem oltatod be magad. Az interneten pedig az terjed, hogy ha beoltatod akkor van gáz, és itt is vannak szaktekintélyek. 
 
Most ugye kinek higyél? Nyugodj meg ez költői kérdés volt, mivel Te aki ezt olvassa, biztosan tudod hogy az oltás a csapda. És akik nem tudják, azok nem olvasnak ilyen oldalakat, ők biztosan tudják, hogy be kell oltatni magukat. Esélyed sincs, ha még azt mondod olvassa ezt el, akkor is cáfolni fogja eme írást, mert egy "szaktekintély" - pl. Czeizel Endre - azt mondta, hogy veszélyezteted a környezeted ha nem oltatod be magad.
 
Ezt a népességirtást nagyon okosan találták ki. Most az első fázis van amikor az emberek önként mennek és oltatják be magukat. A következő fázisban megijesztik az eddigi tétlenkedőket, mivel páran meg fognak halni. És azt mondják azért halt meg, mert nem kapta meg a védőoltást - az igazság az lesz, hogy azért halt meg mert megkapta. De mivel szaktekintély erősíti a tétlenkedők önként mennek. 
 
Aztán többen lesznek már azok akik megkapták az oltást és őket arra buzdítják, hogy beszéljék rá a barátaikat akik még nem oltatták be magukat, hogy ők is kapják meg, mivel veszélyeztetik a többieket. És ciki lesz ha nem oltatod be magad. És ha ennek ellenére is még mindig kitartottál, jön a törvény, hogy kötelező és rendőrségi felvezetéssel fogod megkapni...
 
Hacsak nem maradunk többen az épelméjű csoportban...
 
Szikla
30-388-6660
reportok@gmail.com
 
 
Ha még nem olvastad az Elme Gyilkosait, feltétlen tedd meg! Hogy tudjad mi következik... Van számodra még egy eladó példányom!
 

"Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassal. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló. Egészen mostanáig..."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csalodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr731572918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szikla Szilárd 2009.12.04. 06:39:09

A VÍRUS az OLTÁSBAN van:

docler.hu/video/125351

Steven Szilárd 2009.12.07. 16:05:40

"Mindíg nagy érdeklődéssel olvasom az e-maileidet, de ez különösen értékes, amit már részben megkaptunk mástól, de ez nagyon hasznos információ.
A könyv ugyan megvan a fiamnak, de egy példányt megrendelek Tőled. AEK: Szakács Ferencné Kati"
süti beállítások módosítása