Kik lehetnek az angyalok?

2010.02.15. 04:44

Hogyan lehetne megfogalmazni, hogy jelenleg kik lehetnek az angyalok. Nyilván most itt átvitt értelemre gondolok és az emberek közt keresném. És valami olyat tehetnek, amit nem várnánk el egy hétköznapi embertől. Segít a rászorulókon, az érintésére a fájdalmak megszűnnek, bizalmat és bölcsességet ad, mindig lehet rá számítani és mindig ott van ahol a legnagyobb szükség van a munkájára.

És miért lehet fontos, hogy tudjuk kik az angyalok? Mert ha tudjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az irányításuk segítségével boldogabbak és egészségesebbek leszünk.

És angyali élete lehet annak, kit angyalok vesznek körül!

Ezen a videón, lehet sikerünk az angyalkeresésben!

HAITI <--------------------- MAGYARUL

HAITI <--------------------- ANGOLUL

Jelenleg Magyarországon egy 9 fős gárda készül, hogy több hónapon keresztül segítse újraéleszteni Haitit. A napokban megkapták az oltásokat és megvásárolták a malária gyógyszereket. 

Támogasd az angyalokat, és angyalok fognak körülvenni!

hívj:

30-388-6660

írj:

posztulatum@gmail.com

vagy OTP-s számlámra küldd:

11773418-05435359

megjegyzésbe írd NEVED/HAITI

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csalodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr301759176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása