Elhagytak?

2012.03.31. 19:15

Csak erős idegzetűeknek javallott eme írás olvasása!

A történet, szereplők, helyszínek mind kitalációk, nincs köze a valósághoz. Ha bárki összefüggést lát a környezetében élő emberek és eme írás között az csak a véletlen műve! 

Szóval képzeljétek el 2,5 éves munka gyümölcse ért meg. 2,5 éve volt amikor megismerkedtem Bubkával. Nagyon okosan választottam, tanultam az 1 évvel korábbi hibámból amikor egy szép nőt választottam és rá kellett jönnöm, hogy a szép nő az csapda!

Szóval Bubka nem volt szép, és 1 éve nem volt semmilyen kapcsolata, nem nyüzsögtek körülötte a férfiak, szóval könnyű volt vele összejönni. Én szexet akartam, Ő pedig szexet és családot, emiatt 1 hétig semmi nem történt köztünk, csak találkozgattunk, teázgattunk és jókat dumáltunk, nevetgéltünk. Aztán 1 hét múlva hajlott a szexre, nem értettem hogy miért adta fel az integritását, mert neki volt egészséges nézőpontja és én nem terveztem vele családot. És így elindult ez ha ló nincs jó a szamár is történet. Rengeteg leértékelést kapott tőlem. Érdeklődött, hogy mi lesz ezzel a kapcsolattal, ha szerelmes leszek valakibe. Hát mondom akkor vége. És elfogadta és folyamatos küzdelem volt, hogy megtartson. Hajlamos volt órákig cirógatni a hátam, miközben én csak feküdtem és olvastam valamit. És amikor szép nő került az utamba és mentem volna, akkor közénk állt és meg tudott tartani.

1,5 év után történt valami, kapott egy programot a párkapcsolatos témákra és elmúltak az arcáról a bibircsókos ráncok, szóval megszépült. És woow elkezdtem eléggé megkedvelni, de ugye ezt a szépülést más férfiak is észrevették és létrejöttek az udvarlók. És hirtelen olyan szerelmes lettem, hogy megtettem többször, hogy hajnali 3-kor - kb 2 km-re lakott tőlem, korábban együtt laktunk de elköltöztem tőle, mert olyan drámák voltak éjszakénként hogy nem tudtunk egymástól aludni - hogy elmentem a nonstopba és vettem neki jó reggelt kekszet és becsúsztattam az ajtajához.

És az udvarlók közül én jöttem ki győztesen és egymásba szerettünk, de megbeszéltük hogy szex addig nem lesz köztünk, amíg én is meg nem kapom ezt a programot, és ezért el is mentem Angliába, hogy lezárjak egy régóta nyitott tanfolyamomat és hogy megkapjam ezt a programot. A tanfolyamot sikerült ugye lezárni, de a programhoz kellett egy kis pénzt keresnem, ezért ugye eljöttem Dániába, hogy megkeressem a pénzt rá.

De megbeszéltem vele és támogatta az ötletem. Mindennap beszéltünk telefonon vagy személyesen órákat, mit fogsz csinálni másnap és tudjátok úgy mindenről, hogy az asztal itt van, egy macska van a tetőn és... Szóval mindenről akart tudni és nagyon érdekeltem és én is érdeklődéssel figyeltem minden mozdulatát.

Aztán kijöttem Dániába és mindennap leveleztünk, chateltünk mi volt, mit csináltam, és ő mit csinált és Bubka szereti Sziklát és Szikla szereti Bubkát és mosolyjelek és boldogság. Tudjátok a boldogság az akadályok leküzdése a cél felé. És leküzdöttük a távolság akadályát és fenn tudtuk tartani az affinitásunkat egymás iránt. Sőt novemberben úgy döntött, hogy kijön Ő is hozzám és intézkedjek.

És mivel nagyon meg voltak elégedve itt az istállós tevékenységemmel és a festéseimmel, térkövezeséimmel... ezért már a jövőre is le akartak szerződni és mondtam, hogy ki akar jönni a barátnőm és ha jöhet ő is, akkor megcsinálom a jövő évet is. Nem könnyű munka ez, heti 60 órában, naponta megmozgatok 2 tonna sz...t, de hogy beteljesüljön szerelmünk akármit megcsinálok.  És akkor elkezdtek a főnökömék szervezkedni, hogy akkor mit csináljon és voltak ismerőseik akiknek volt cégük  és kérdezték, hogy tud-e varrni.

És megkérdeztem Bubkát, mondtam a jó híreket és mondta unottan, hogy soha életébe nem varrt, és Ő inkább Amerikába menne, és hogy hajlandó lennék vele elmenni Amerikába? Hát mondom persze, június 1-ig vagyok szerződve, utána bárhová. És akkor Amerika volt a terv, bár oda nem olyan könnyű vízumot szerzni. És aztán november végére, már pénzgondjai voltak, de otthonhagytam neki a kártyámat és engedtem, hogy vegyen le belőle pénzeket, hogy tudjon tanulni, meg az autóját fizetni, meg...

Aztán december végére valakibe szerelmes lett és elmondta, hogy már 1 hete tart ez az érzés, de nem is beszélt még az illetővel és lehet hogy nem is kölcsönös, ja de ott volt valami jel... Húúúú... tudjátok egy tonnás követ dobtak a szívemre. De szerencsére nem vesztettem el a teljes eszméletemet, ezért analatikusan tudtam vele beszélni és pont olvastam egy írást Rontól, ahol leír egy érdekes dolgot ami alapján ha most elhagy az lehet jó. És kérdeztem hogy hívják, de nem mondta el, és mondom hát akkor beszélj vele és ha kölcsönös akkor csináljátok!

És aztán másnap felhívott skype-on, és elmondta hogy kiderült hogy a srác szerelmes belé és szexet szeretett volna, és ez nem az ő érzése volt. Viszont mivel leértékeltem őt - megvolt a jelszavam neki mail-eimhez és mindig megnézte mit levelezek és egy haveromnak írtam, hogy Bubka 2 napos elköltözése idétlen próba volt... - és ... ezért nem akar velem párkapcsolatot. Viszont barátit igen, és viszi a Duncan Shelley bizniszt és... És akkor ez így rendben? Hát mondom nem, én párkapcsolatot akartam veled, akkor fizesd ki a tartozásaidat. És, de, nohát...  De a tarozás felemlítésére úgy tűnt, mintha nem volna olyan biztos, hogy szakítani akar. Mindenesetre elfogadtam, hogy nem vagyunk egy pár...

Aztán levelezett, és kedvesen beszélt és ... és kérdeztem, hogy mit akar Tőlem, hisz már nem vagyunk párok. És azt mondta bármit vissza lehet csinálni, és mivel már elég sok energiám benne volt az ügybe és valóban igaza volt, ezért újra hajlottam a kreálásba.

És képzeljétek februárban, szóval a múlt hónapban történt ez a fantasztikus dolog. Újra visszaálltak a napi kommunikációk és közben Ő elvégezte az alapokat és rengeteg nyeresége származott belőle. És eldöntötte, hogy Ő is auditor lesz és jön velem Angliába és velem akarja megcsinálni az auditor szinteket. És most, hogy Dániába vagyok akkor előbb idejön és megkeresi rá a pénzt és itt fog velem lakni a kuckómba. És kérdezte, hogy örülök-e? Meg, hogy Angliába hol fogunk lakni, és hogy feleségül kell-e vennem? És...

Hát, hogy örültem-e? 1 hétig a fellegekbe jártam, még ilyen gyorsan nem végeztem a heti istállós munkával. És szervezkedtem, és ő is szervezkedett, hogy elmegy a falunkba a családomhoz, meglátogatja őket, elviszi a cuccaimat és elhozza még onnan ami nekem kell, aztán hazamegy Szerbiába az ő szüleihez és akkor március végén jön hozzám!

És aztán módosult a dolog, mert talált közben egy bizniszt és mondta, hogy kipróbálja működik-e és aztán jön. Mert azt akkor innen is lehet csinálni, és mindenképpen jön a kuckómba! És március 4-én elment a szüleimhez, vitt nekik ajándékot és írta, hogy nagyon jól érezte magát. Kivéve anyám, bár Ő egyébként sem érzi magát mostanában jól, 2 éve veszettük el apámat, és néha érdekes képeket lát.

De érdekes volt, hogy beszéltem vele telefonon és kérdezte, hogy Te hiszel ennek a lánynak fiam? Hát mondom miért, és mondott valamit amit megfigyelt a pénzzel kapcsolatban. És érdekes, mert a tanfolyamomon volt egy feladat és az érdekemberre kellett példát írni és a Bubka jutott eszembe és le is írtam, hogy januárban amikor szakított volna, és akkor hogy ki kell fizetni a tartozást egyben ezért inkább nem szakított. De valójában nem hittem ezt el, mert Ő nem ilyen, de akár lehetne ilyen is.

És aztán az új üzletének volt egy meetingje Padovában és 1 hétre kiment, közben eladtam a víztisztítómat, hogy tudjak neki pénzt adni. Meg érdekes volt, hogy még kellett pluszba 70 ezer és le akarta venni a kártyámról és nem jó kódot ütött be és mialatt kereste a jó kódott a kártyámat elnyelte az automata és mivel nem ért el telefonon le is tiltatta, pedig ez csak egy biztonsági lépés az OTP-nél és visszaküldik a kártyát. És mikor megbeszéltük gmail-es chatünknél kérdezte, hogy... de ezt bemetszem mert nagy móka:

18:55 az este megbeszéltük a kártya szitut
  ezzel kapcsolatban van még valami ami benned maradt?
18:56 én: igen
 bubka: mi?
 én: hát hogy bekaphatod :D
  buzi paraszt disznó!!!
18:57 kb ennyi :)
 bubka: ez most komoly?
 én: melyik része?
18:58 bubka: ez a része át hogy bekaphatod
buzi paraszt disznó!!!
kb ennyi
18:59 én: komolynak hangzik?
19:01 szerintem komolytalannak, én néha szoktam a cimbijeimvel így beszélni, főleg a Sirály csípi ezt. A múltkor pont a Julcsinál volt segíteni és a skype-on írogatott, és mondta, hogy azé ilyen nagy a szád, mer távol vagyunk...
19:03 Egyébként flunk a kommunikációra, mert ha kérdezel vmit a másiktól és az válaszolt akkor nyugtázni kell nem visszakérdezni! :D
19:05 bubka: nos kedves akkor kapjad be mert ugye lebuziztál meg parasztoztál igy én ezt zokon vettem olyannyira hogy a hajam izzadni kezdett és zokogásba fulladtam mind ezt amiatt mert még disznonak is neveztél

 

Szóval érdekes volt, hogy ez épp arra kérdésére beugrott ez a dolog és vajon a disznóval mibe trafálhattam bele? Mert kedves, rendes lány és jön ki hozzám, csinálja az üzletét, kell a pénz az elinduláshoz, szóval el is vetettem a gondolat gyanúját is!

Aztán kiment Padovába és ott már nem nagyon írogatott, nem válaszolt a kérdésemre. Kétszer is feltettem neki, hogy sikerült-e a víztisztítót átadni de nem válaszolt. Aztán érdeklődtem felőle, de csak rövid egyszavas válasz volt. Hát akkor biztos elfoglalt, megvárjuk még hazaér. Aztán csak vártam, vártam és éreztem ezt a mázsás követ ahogy a mellemet nyomja és hát mondom 2 nap után miután semmi jel és már tudom, hogy otthon van, küldtem neki egy kérdést a fészen, hogy "Hazérkeztél Bubka?" szóval semmi bonyolult, hogy legalább 1 szó jöjjön, mert hátha megszűnik ez a nyomás a mellemen...

És még 2 napot kellett várni, mire válaszolt. Ez volt 25-én vasárnap és írta, hogy milyen remek volt Padovába és ez és ez volt, és nagyon gyorsan épül az üzlete. És 1-én jönnek ki Kopiba szervezett még 2 embert az autójába és 1 hétre jönnek. És nagyon köszöni, hogy segítettem neki, hogy lezárhatta tanfolyamait és úgy néz ki a hónap végére ráteszi az össztartozását a számlámra!

Wooow! Hát mondom hogyha ráteszed, akkor elveszlek feleségül, de ha nem akkor is. Bár ilyenkor nem szokott Téged érdekelni a téma. És valóban amikor megindult és minden úgyment ahogy eltervezte akkor alig tudtam vele beszélni, pedig én ilyenkor szerettem volna jobban. Mivel ugye sokkal élvezetesebb valami olyasmiről beszélni, hogy már 10 emberem van, ahelyett hogy csak 3 ezer Ft-om van és ennek ki kell tartani a hétre benzin, cigi, kaja...

És hétfőn a következő napon 26-án, olyan emlékezetes ez a nap, mert azóta számolom a napokat. Az elején úgy, hogy csak 3 nap elteljen, aztán most már 5 nap elmúlt és már szeretném ha a következő 360 nap is meglenne! :) Valószínűleg nem a születésnapomat fogom ünnepelni ezek után, mer ugye egyébként is ott az öregedéssel néz szembe az ember. Itt meg újra fiatalnak érezheti magát az ember ha elmúlik, és ú de jó már 5 éve volt és milyen mókás már innen nézve.

Szóval épp a nővéremmel beszéltem skype-on, már vagy 1 hónapja nem beszéltem vele, mert nem volt jó a gépük és mondtam neki a jó híreket, meg közben írt chaten Bubka, hogy beszélni akar velem és jelezzem ha végeztem. És mondom is a nővéremnek, hogy valószínű bepasizott, mert ugye a szokásos szociális szöveget véltem felfedezni az írásában (nagyon köszönöm mindent amit...), meg ha már beszélni akarnak veled akkor már baj van. Egyébként kérdeztem is tőle, hogy ugye nem április 1-e alkalmából tréfálsz meg ezzel a Dániai látogatással, de ugye nem válaszolt rá.

És chaten válaszoltam neki, hogy befejeztem a nővéremmel a beszélgetést.

22:17 én: most fejeztem be
22:18 bubka: ok
22:20 vagy
  ?
  felhivnálak
 
Érdekes megfigyelni, hogy 2 percig tartott neki összeszedni a gondolatait, ami egyéként 1 sorba leírható lett volna itt a chatbe és lehet hogy kevésbé megrázó. Mer egyébként én ahogy végeztem és írtam neki és kimentem, behozni magamnak a kíváló levesemet amit főztem miközben a nővéremmel beszéltem és mondom vajon meg tud engem még valamivel hökkenteni? Mer valószínű bepasizott és szeretné elmondani, hogy vége, és mi van ebbe nincs semmi, volt már ilyen korábban is...
 
Szóval az esélyesek nyugalmával jöttem be erdőre néző kuckóm szobájába. És már csöngött a telefonom, felvettem vmi szociális csevely majd lelassult beszéd: "valamit mondani akarok neked" és szünet, tudod ilyen haldoklás tónuson, annyira rémisztő volt a szünet, hogy kénytelen voltam én feltenni a kérdést:
 
- Bepasiztál?
- Igen, van valakim...
- Ki az?
- Még nem publikus.
- Mikor jöttél vele össze?
- A napokban
- És lefeküdtél vele
- Hát persze!
 
Buuuuuuuum! Ezzel csapott, ezzel meghökkentett, ezt valóban nem hittem volna. Az utóbbi időben leértékelte, hogy a szex az mennyire nem egy jelentős és őt ez teljesen nem érdekli. 
 
És tudjátok mi volt az első gondolatom? Vajon rendezi az adósságát? Nem tudom valamiért ezzel kapcsolja össze az elmém, ha valaki megcsal akkor az meglophat.
 
Az előző barátnőm, aki az első volt akit feleségül vettem volna, Ő nagyon szeretett, ott nem napi, hanem minden órában volt valami sms váltás, vagy mail és sokat találkoztunk. És volt a Mi a szerelem? szeminárium ahol Ő is ott volt és ezután megbeszéltük, hogy összeházasodunk és az örökkévalóságig akarjuk teremteni ezt a kapcsolatot. Ki is küldtem az iwiw-re mindenkinek, mer annyira örömteli volt. És másnap reggel örömmel hívott fel, hogy a Hajótól pont kapott egy kérdőívet épp a házassággal kapcsolatban, és menjünk oda ki (Aruba) és házasodjunk ott össze. És minden happy és vidámság és kimentem Angliába az ünnepségre ez ugye 3 nap volt, de ez annyira sok volt neki, mert előtte valóban minden órában kommoltunk, és annyira szeretett és annyira hiányoztam neki, hogy nem bírta ki azt a 3 napot és visszament a drogos barátjához. :)

 

De nála is az volt amikor bejelentette, hogy lefeküdt az exével, de az más volt, mert ott velem akart maradni és mondta, hogy leteperte Őt. És egyből a zsebembe nyúltam, volt nálam 200 ezer vajon megvan. :)

Visszatérve a Bubkára, mivel ugye nem akarta megmondani, hogy ki az és az időpontot sem. Nyilván azért mert ezzel lehet igazzá tenni a dolgokat, de akkor kiderülnének még olyan dolgok amik pl. veszélyeztetnék jelenlegi kapcsolatát. Illetve amikor elmondta a korábbit ártó tetteit, akkor pedig nem tudott elhagyni. És ez valóban így van, hogyha elmondod az összes ártó tettedet a párodnak soha nem tudod elhagyni őt. Ő el tud hagyni Téged, de Te Őt nem. Szóval ez a biztos módszer arra, ha valakit ott akarsz hagyni, hogy megcsalod és nem beszélsz róla. Csak ilyenkor a másik azt gondolja, hogy egy mocskos disznó vagy! :)

Aztán 1 napomba telt mire kinyomoztam - 1500 km-es távolságból -, hogy ki az és kiderült, hogy egy cowboy-ra cserélte le az istállós fiút! Az sms váltásból kiderült, hogy a cowboy nem tudott róla, hogy nekünk még volt valami viszonyunk. És aztán visszahallottam, hogy Ő, a NAGY Ő, a mindig igazat mondó tündi-bündi (tudjátok a személyiségteszten minden pontja fennt van) azt mondja, hogy mi már tavaly február óta nem vagyunk egy pár!

De ha nem vagyunk egy pár mért kell neki bejelenteni, hogy van valakije? Hogy miért? Hát mert egy buzi, paraszt disznó!!! :)

Nos, jó nem? Sokan úgy gondoljátok, hogy ezekkel a nőkkel valami probléma volt. El kell, hogy mondjam Nektek hogy nem, ez nem így van. Velük az égvilágon semmi gond nem volt, azt csinálták amit csinálniuk kell! Mert AZ EMBEREK TÜKRÖT MUTATNAK NEKED!!!

Hamarosan megjelenik, és megtudhatod hogy miért volt igazuk ezeknek a nőknek és miért tették pontosan azt amit tettek!

Hányasra értékeled az írást?

6 hónapra börtönbe zárták a professzort, aki meghamisította a Pfizer gyógyszerkutatási ereredményeit

Pár hónapja 10 évig terjedő börtönnel fenyegették azt a professzort, aki éveken át meghamisította az általa vezetett intézet eredményeit annak érdekében, hogy az őt fizető gyógyszergyárak termékei jobb fényben tündököljenek.

Hála a gyógyszeripar legjobb ügyvédeinek mindössze 6 hónapot kapott.

Tovább...

 

Lenkei - ÁNTSZ 1:1

Mivel foci VB lázban ég a világ, talán megbocsátják, hogy a kiegyenlítést a címben szereplő módon jelenítjük meg. Dr. Lenkei Gábor pert nyert az ÁNTSz ellen. 2010. június 7-én jogerős bírósági határozatban marasztalta el az ÁNTSZ-t a Pest Megyei Bíróság, az egyik Dr. Lenkei Vitamin szaküzletet üzemeltető cég keresetére. 

A Bíróság a konkrét ügyben megsemmisítette azokat az első és másodfokú határozatokat, amelyekben az ÁNTSZ különböző szintű szervezetei egészségre ártalmasnak bélyegeztek és zároltak többféle vitaminkészítményt, amelyeket a Dr. Lenkei Vitamin üzletben lehetett megtalálni.


Tovább...

 

5 000 000 Forint jutalom a H1N1 népszerűsítésén dolgozó főorvosoknak

Fordított világban élünk.

Ha Ön választhatna, hogy a befizetett adójából az árvízi védekezést finanszírozzák, vagy pár vezető beosztású ÁNTSz alkalmazottat, melyiket választaná?

És ha valamelyik TV csatorna gyűjtést rendezne Dr. Bujdosó László megjutalmazására, olyan szívesen adna, mint azoknak, akiknek elvitte a házát az áradat?

Tovább...

 

Újabb gyilkos gyógyszer a gyógyászatban

Ez a történet egy gyógyszerről szól, amely tizennégy éven keresztül volt forgalomban az Egyesült Államokban, illetve az Egyesült Államokban is. És még azután is két évig forgalmazták, hogy bizonyítottan kiderült: a mellékhatásai halált hoznak. A két év alatt is több ezer beteg halt bele. A Trasilo nevű gyógyszert, amelyet a német Bayer cég gyárt, csak nemrégiben vonták ki a forgalomból itt az Egyesült Államokban. Egy hölgyet hallanak, akinek a férje ezt a gyógyszert kapta még 2005-ben, és azóta egyébként már meghalt.

Tovább...

 

A BP olajszennyezése végleg elpusztíthatja a földi civilizációt

 A tenger évszázadokon át a határtalan szabadság, a kifogyhatatlan gazdagság és a felülmúlhatatlan szépség szinonimája volt. Még az én gyermekkoromban is azt tanultam, hogy kimeríthetetlen és végtelen. 

Ma erről már nincs szó. 


Tovább...

 

Fájdalom csillapító, amitől leesik az arca

 

Nem múlhat el úgy reklámblokk a televízióban, hogy legalább egy, de gyakran több paracetamol tartalmú fájdalomcsillapító vagy kedély javító kapszula hirdetése meg ne jelenne. Ezt eszegetik a mentőhelikopter pilóták, ha hasogat a fejük, a tanító nénik, ha nem tudnak mit kezdeni a nebulókkal és nagymamák, ha az uszodában megfájdul a hátuk. De akinek a torka kapar, vagy a gyermeke felsír éjszaka szintén ezt kell adni neki a reklámok szerint.

Nem kicsi a választék a hazai piacon belőle. A Béres Febrilin, a Saridon, a Coldrex, a Panadol, a Rubophen, a Grippostad, a Neocitran, az Efferalgan, a Mexalen, a Ben-U-Ron, a Paramax, a Vicetamol, a Rhinoval, a Miralgin, mind ezt a hatóanyagot tartalmazza.

Ezt ajánlja az orvos a náthára, az influenzára, fejfájásra, ízületi fájdalmakra, izomfájdalmakra, és ha senkinek semmi baja nincs, akkor is ajánlja, hogy legyen a táskájában, hátha majd lesz valami baja.

Mi bajom lehet tőle? Csak erős idegzetűeknek...

 

HA CSALÓDNÁL...

 

 

Gyere fuss velünk holnap (május 30):

A futáshoz az alábbi helyszíneken tudsz becsatlakozni:

Szigethalom: 9:40 (kb. 25 km a célig)

Szigetszentmiklós felöli Budapest városhatár: 10:30

Csepel Plaza: 11:10 (kb. 12km a célig)

Budapest Boráros tér: 12:10 (kb. 5,5 km a célig)

Blaha Lujza tér (Org előtt): 12:30 (kb. 2,7 km a célig)

Végállomás: Hősök tere, érkezés 13:05

A közös futás lassú tempójú, így bárki könnyedén bírja.

Ha nem tudsz eljönni de kíváncsi vagy mi történt a 42 nap alatt, akkor képes beszámolókkal itt olvashatsz:

DROGMENTES MARATON 2010

Ha erősíteni akarod a célt válj klubtaggá: Drogmentes Klub

De közvetlenül is támogathatod:

 

Számlaszám: Erste Bank, 11944447-06501499-10000018 

Székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

Név: Héliosz Alapítvány

 

 


 

Haldoklik a Maraton?

2010.04.04. 02:54

EGYETLEN drogos rehabilitálása 2-3 millió Ft-ba kerül évente! És ugye ezek többnyire nem gyógyulnak meg, nem jönnek ki a függőségből, hanem éveken át szedik a leszoktató drogokat.

Múlt évben elértünk 50.000 gyereket (klikk) !!! Ha ezeknek mondjuk 1% lett volna drogos, az 500 gyereket jelent!!!

És ha azért nem lesznek drogosok, mert elértük őket, mert előadást hallgattak, kapitányok lettek és felvilágosító füzeteket kaptak, akkor azzal 1.000.000.000.- ft-ot spóroltunk meg az államnak, 1 milliárd Ft … amit a Te adódból fizettek volna ki azért, hogy rehabilitálni próbálják ezeket a szellemi lényeket...

Hűha.... nem tudom emlékeztek e tavaly amikor megírtam a "Sza..ban vagyunk" e-mail-emet. Akkor a Ti segítségetekkel nagyon szépen kijöttünk, igaz nem jött össze annyi pénz, és cipőre már nem futotta (futunk mi anélkül is:), de a valaha volt legnagyobb maratont hoztuk össze, több mint 50.000 gyerekkel! Tavalyelőtt 20.000-et 3x annyi kp-vel.

Tehát sokkal kevesebb pénzzel sokkal több gyereket értünk el. Vagyis sokkal kevesebb pénz kell, hogy sokkal több gyereket elérjünk eme adatok alapján. De az a sokkal kevesebb pénz az kell, mert idén sincs ingyen autó és el kell jutni az iskolákhoz valamivel. Szállás, kaja valahol ingyen valahol fizetni kell érte. A felvilágosító anyagokat is ki kell nyomtatni és remek nyomdai kapcsolatok vannak és olyan nyomott árral adják, de ide is kell egy kevés.

 

Szóval kitől kérjünk pénzt?  

 - Az Államtól?

Hát ők mással vannak elfoglalva és egyébként is a hivatalos álláspont az, hogy a droggal kapcsolatban nem lehet mit kezdeni, ha valaki drogos akar lenni akkor az lesz. Ezért a drogmegelőzést (prevenciót) nem támogatják, támogatják ellenben a "tercier prevenciót" ez az amikor valaki már drogos. Gondolom hallottatok már erről a "tiszta tű" programról. Lehet, hogy ezért sokan megköveznek, de olyan fura, hogy az embernek drogosnak kell lenni ahhoz, hogy az állam támogassa ....hmm vagy munkanélkülinek... Nem lehetne inkább azokat támogatni, akik előre viszik az országot?

- A cégektől?

Sajnos a korábbi főtámogató cégek is még válságolnak, és úgy gondolják hogy örülnek ha a saját maguk túlélnek... Hát ez a válság "jó" ötlet volt, az egyetértő cégvezetők céljait megkurtította. Vajon ki sugallhatja azt, hogy gondolkodj csak kicsiben... Az inkvizíció jutott eszembe, amikor a legfőbb bűn az volt, hogy többet gondoltál magadról, mint ami vagy. Ugye? Porból lettél... hmm..

 - Tőled? 

Hát igen azt hiszem, csak Te maradtál nekünk. És ha Te úgy döntesz hogy nem adsz, tiszteletben tartjuk a döntésedet és mi is maradunk a helyünkön és imádkozunk, hogy a gyerekeink és a Te gyerekeid ne kerüljenek rossz társaságba és csak van esze annak a gyereknek, hogy nem fogja kipróbálni. Hát…

Vannak csoportok amelyek a legalizációt akarják és ha itt megszavazzák, akkor az azt fogja sugallani, hogy nincs is gond ezekkel a drogokkal. Megsúgom nagy gond van, ami még 15 éve füves cigiként ment, az most már 20x akkora THC-vel rendelkezik. Egy távoli ismerősöm egy ilyen után gondolta, hogy tud repülni (az első füves cigije volt), de nem jött össze neki...

És a dealereknek fizetnek azért, hogy a drogot árulja, ő menni fog és el fogja érni hogy eladja a termékeit mert ő is úgy gondolkodik, hogy legalább ő éljen túl. És magasabb körökben is elég jól élnek ebből az iparágból.

Nekünk nem fizetnek azért, hogy a drogmentesség divatát adjuk el, hogy a sport, az építőjellegű célok legyenek a drogos élet helyett. Vagy Te más vagy? Te fizetnél ezért a célért?

A múlt évi költségvetés alapján 1 gyerek felvilágosítása – ha csak a kp-t nézzük - 250 Ft-ba került.

Szóval mentsünk meg ezzel a bloggal legalább 5000 gyereket! 2 hét van a maraton indulásáig és megrendeltük a kölcsönzött autókat, de hogy miből fogjuk fizetni... Szóval haldoklik a maraton... Na hajrá!

Támogasd 2000 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! És egy NAGY várost fog köszönetet adni!

Támogasd 500 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! És egy kisebb város fog köszönetet adni!

Támogasd 100 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! És egy iskola fog hálát adni!

Támogasd 50 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! És az ismerőseid fognak elismerni!

Támogasd 10 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! És a családod hálás lesz!

Támogasd 1 gyerek felvilágosítási költségével a maratont! Mert akkor tudjuk 1-el többen vagyunk!

 Mi vagyunk az egyetlen ERŐ amely képes megállítani a legalizációs törekvéseket, és engedd hogy a gyerekeidhez, a barátaid gyerekeihez előbb érjünk oda, mint a dealerek.

Segíts, hogy segíthessünk!

Számlaszám itt a hivatalos honlapon!

De azért ide is írom:

Számlaszám: Erste Bank, 11944447-06501499-10000018 

Székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

Név: Héliosz Alapítvány

Közleménybe írd be pl. NEVED/100 gyerek, de olyan is lehet hogy NEVED/38 gyerek akikre gondoltál, hogy fontos az életük. Megkérdezheted a kedvenc iskolád létszámát és azzal a szándékkal küld a pénzt, hogy nekik akarsz segíteni!

 


Amit mi tudunk nyújtani:

- teljes energiával felvilágosítjuk gyerekeinket

- építő jellegű célokat adunk nekik

- elérjük, hogy felelősséget vállaljanak társaikért is

- ha céged van reklámlehetőséget biztosítunk Számodra

 

Hívj ha hívni akarsz:

30-388-6660

Írj, ha van kedved:

reportok@gmail.com

 


Kik lehetnek az angyalok?

2010.02.15. 04:44

Hogyan lehetne megfogalmazni, hogy jelenleg kik lehetnek az angyalok. Nyilván most itt átvitt értelemre gondolok és az emberek közt keresném. És valami olyat tehetnek, amit nem várnánk el egy hétköznapi embertől. Segít a rászorulókon, az érintésére a fájdalmak megszűnnek, bizalmat és bölcsességet ad, mindig lehet rá számítani és mindig ott van ahol a legnagyobb szükség van a munkájára.

És miért lehet fontos, hogy tudjuk kik az angyalok? Mert ha tudjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az irányításuk segítségével boldogabbak és egészségesebbek leszünk.

És angyali élete lehet annak, kit angyalok vesznek körül!

Ezen a videón, lehet sikerünk az angyalkeresésben!

HAITI <--------------------- MAGYARUL

HAITI <--------------------- ANGOLUL

Jelenleg Magyarországon egy 9 fős gárda készül, hogy több hónapon keresztül segítse újraéleszteni Haitit. A napokban megkapták az oltásokat és megvásárolták a malária gyógyszereket. 

Támogasd az angyalokat, és angyalok fognak körülvenni!

hívj:

30-388-6660

írj:

posztulatum@gmail.com

vagy OTP-s számlámra küldd:

11773418-05435359

megjegyzésbe írd NEVED/HAITI

 

 

Csalódtam írásom, ha ezt megérted soha nem fogsz csalódni!

 

2000-ben írta meg a könyvet Duncan Shelley és tökéletesen úgy működnek ezek a szervezetek (FBI, média, állam....), ahogyan a könyvben le van írva. Jane Bürgermeister ezt most megtapasztalja és bármennyire is hihetetlenül hangzik csak akkor van esélye/esélyünk bármit is tenni ha ugyanazt a módszert használja/használjuk mint ami a könyvben van. Jane nem hiszem, hogy olvasta a könyvet de ösztönösen a jó irányba fordult, megpróbálja interneten keresztül felvilágosítani az embereket arrról, hogy az oltásokkal vezetik be a vírust:

 
docler.hu/video/125351
 
Érdekes helyzet állt elő, mivel a médiában szaktekintélyek mondják, hogy akkor van gáz, ha nem oltatod be magad. Az interneten pedig az terjed, hogy ha beoltatod akkor van gáz, és itt is vannak szaktekintélyek. 
 
Most ugye kinek higyél? Nyugodj meg ez költői kérdés volt, mivel Te aki ezt olvassa, biztosan tudod hogy az oltás a csapda. És akik nem tudják, azok nem olvasnak ilyen oldalakat, ők biztosan tudják, hogy be kell oltatni magukat. Esélyed sincs, ha még azt mondod olvassa ezt el, akkor is cáfolni fogja eme írást, mert egy "szaktekintély" - pl. Czeizel Endre - azt mondta, hogy veszélyezteted a környezeted ha nem oltatod be magad.
 
Ezt a népességirtást nagyon okosan találták ki. Most az első fázis van amikor az emberek önként mennek és oltatják be magukat. A következő fázisban megijesztik az eddigi tétlenkedőket, mivel páran meg fognak halni. És azt mondják azért halt meg, mert nem kapta meg a védőoltást - az igazság az lesz, hogy azért halt meg mert megkapta. De mivel szaktekintély erősíti a tétlenkedők önként mennek. 
 
Aztán többen lesznek már azok akik megkapták az oltást és őket arra buzdítják, hogy beszéljék rá a barátaikat akik még nem oltatták be magukat, hogy ők is kapják meg, mivel veszélyeztetik a többieket. És ciki lesz ha nem oltatod be magad. És ha ennek ellenére is még mindig kitartottál, jön a törvény, hogy kötelező és rendőrségi felvezetéssel fogod megkapni...
 
Hacsak nem maradunk többen az épelméjű csoportban...
 
Szikla
30-388-6660
reportok@gmail.com
 
 
Ha még nem olvastad az Elme Gyilkosait, feltétlen tedd meg! Hogy tudjad mi következik... Van számodra még egy eladó példányom!
 

"Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában. Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassal. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló. Egészen mostanáig..."

 

 

Pont tegnap néztem meg másodszorra az "I am Legend" című filmet Will Smith-el és hasonlóságot vélek felfedezni a most jelen lévő H1N1 hisztériával. Számomra nem kérdéses, hogy a gyógyszerek jobb esetben placebók rosszabb esetben mérgek. És a médiának az emberek (80%-ra becsülöm) elhisznek mindent, a szaktekintélynek meg főként.

2 hónapja körbeküldtem egy levelet a H1N1-el kapcsolatban, ha valaki esetleg még nem tudná hogy az oltások hazugságok. A nővérem vissza is írt, hogyha úgy gondolom hogy az nem oké akkor nem oltják be magukat. És a napokban anyám azt mondja, hogy végre őt is beoltották, most már megnyugodott.

Ennyire durva lehet, ha nem beszélsz a családoddal erről a témáról többször, akkor őket sem tudod megvédeni. A média beszél róla, a szaktekintélyek is hogy miért kell beoltatni és még Magyarországon azt is elintézik, hogy - a világon egyedüli módon - a kormány ingyen beoltaná az ország szaporodóképes részét. Vagy leoltaná?

A filmben (The Legend) a rák ellenszerét találták meg, a doktornő egyszerűen elmagyarázza, hogy fogunk valamit amit a természet alkotott és újraprogramozzuk úgy, hogy a testért működjön ne ellene. A riporter rákérdez, hogy ez egy vírus? És mondja hogy igen, de ha egy autópályán egy autó (vírus) gyorsan száguld és egy őrült vezeti akkor probléma van, de ha egy rendőr az ok. A riporter rákérdez, hogy hány emberen próbálták ki, válasz 10009 és hány volt sikeres 10009. A következő képkocka New Yorkot mutatja 3 évvel később, pár sirállyal az égen, fűvel benőtt utcák és emberek sehol, és egy száguldó autóban Will Smith az egyedüli túlélő a városban...

És tudjátok nem akarok úgy járni mint Will Smith a filmben, nem szeretnék Budapesten egyedül túlélni, ezért arra kérlek benneteket, hogy felejtsétek el ezeket az oltásokat és a gyógyszerekkel is módján bánjatok. Helyette inkább találjátok meg a betegségetek, vagy sikertelenségetek okát a ... Ez védjegyes, szóval ha valakit érdekel az írjon a szikla@szikla.ws -re.

Úgy gondolom, hogy ez a H1N1 egy megelőző akció a népességirtásra, hogy teszteljék hogy működik-e a promó. A promó cselekvése az, hogy megijesztenek és Te önként kéred, hogy adassák be. És ettől a védőoltástól szintén páran meghalnak, páran picit később, de aztán jönni fog a következő oltás. Itt azt fogod hallani, hogy a védőoltás hiánya miatt haltak meg, lesznek majd sikerjelentések hogy milyen szerencse hogy beoltattuk, és én túléltem ő pedig nem.

Magyarországon pénzért könnyű megvenni bármit illetve bárkit (nyilván vannak kivételek, de azok nem feltétlenül azokban a székekben ülnek) és ha valami ingyen van akkor az cool. Ingyen HALÁL?

Ajánlott olvasmányok:

Duncan Shelley: Az elme gyilkosai

 

Adatok a H1N1-el kapcsolatban:

Itt Dr. Czeizel Endre nyilatkozik az oltás mellett ez a tegnapi nap, érdekes a megnyugtató ijedtség, és a tudományos kijelentés:

href.hu/x/ao28

 

 

Ewa Kopacz lengyel egészségügyi miniszterelnök az oltás ellen:

 

www.youtube.com/watch

 

Lengyel miniszterelnök, szintén kétségbe von:

 

www.youtube.com/watch

 

Dr. Lenkei Gábor szavai a videóhoz:

 

"Hatalmas különbség van a gyógyszermaffia gyáva és elvtelen kiszolgálói és egy valódi egészségügyi miniszter között."

 

lenkeidoktor.hu

 

Nemzeti internetfigyelő (ír-osztrák újságíró a népesség 2/3-ának kiírtása):

href.hu/x/a248

 

"Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt."

 

David Icke szintén a népirtás technológiájáról:

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

 

Sebő Zsuzsanna gyermekorvos a H1N1-oltásról - "Miért ellenzem?" 

"...Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcina alkalmazása csecsemőkorú, ill. 3 éves kor alatti gyermekeknél való alkalmazása eddig tilos volt, mi több, műhibának számított; most pedig hírtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott! ....Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. ..."

 

Varga Gábor: "MONDJ NEMET A H1N1-RE!!"

"Most kezdem érteni, hogy miért kampányolt olyan vehemensen az oltás mellett Dr.Czeizel Endre genetikus.....és hogy miért lett hirtelen ennyi iskola bezárva.Tessék megijedni, tessék beoltatni magad!!! Micsoda dolog,hogy kimaradsz ebből a jóból!!! ... A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t! ...hányan is haltak meg eddig benne, egész hazánkban? 2, azaz kettő ember, és az sem biztos, hogy kizárólag ettől! Évente többszázan halnak meg a minden évben mutálódó vírusoktól, tüdőgyulladásban és szövődményekben. Miről is beszélünk? S érdekes, a világon csak nálunk van az, hogy a KORMÁNY önfeláldozó módon, a lakosság döntő, értsd szaporodóképes részét, ingyen beoltaná! Mondjuk úgy: leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb, mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot!  NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI!"

FankaDeli - Oltás (egy szókimondó zene)

www.youtube.com/watch

 

Duncan Shelley online íróműhely:

duncanshelley.blog.hu

1000 íróból 1 lesz sikeres, vajon miért?

regenyiras.hunstar.hu/tudastar/a.vilag.legnagyobb.konyvkiadoi.html

 

Csalódtam?

2009.11.02. 23:46

Hát ma rájöttem valamire. Holnap érkezik Pier Paderni, lehet hogy az érkezésének a szele megcsapott! :)
 
Egy srác hívott fel és üzletet ajánlott és személyesen akart velem találkozni. Mondtam, hogy persze jöjjön el a gyémántos bemutatóra és utána megbeszéljük. És neheztelve visszakérdezett, hogy muszály a kettőt összekötni. És mondtam, hogy igen mivel 1 hete megigérte, hogy jön rá és amíg nem teljesíti az ígéretét addig nem tudok vele üzletről beszélni. És megértette, miközben én is... :)
 
Tudjátok az üzletet egyedül az igéret és annak megszegése mozgatja a sikerre vagy a kudarcra. Ha el tudod érni, hogy az Ígéretet betartsák nyert üzletember vagy. De nézhetjük bármely más területet, család, csoportok....
 
Nyilván ha kapunk olyat, hogy valaki igér nekünk valamit és nem tartja be, akkor biztos valamikor mi is igértünk valamit amit nem tartottunk be. Már ha létezik egyensúly, de valahogy úgy tűnik ezt meg lehet figyelni. Általában számunkra jelentéktelen dolgok, valaki felhív minket; valami előadásra hív, de nem akarjuk megsérteni és persze persze most nem jó, de majd hívjál fel jövő héten, vagy 1 hónap múlva és akkor már több időm lesz... És ha nem adja fel a másik oldalon a fickó (és azt nagyon jól teszi) akkor újra hív, és újra hív amíg el nem mész. Vagy párkapcsolatnál egy randi, vagy a családban egy beigért kirándulás, vagy elmaradt késett fizetés, kinntlévőségek...
 
De mi van akkor, ha a másik oldalon, nem ilyen kitartó emberünk van, akkor barátom Te úgy jártál, ígértél valamit és nem tartottad be. Mondhatod azt, hogy hát ő nem hívott fel, biztos nem volt olyan fontos. De akkor amikor először beszéltél vele, miért nem mondtad meg neki, hogy figyelj amit Te mondasz az nem fontos nekem, ha segíteni akarsz akkor add el a házam pl. és akkor az emberünk azt mondaná, hát ahhoz nem értek, akkor viszlát. És ennyi megúsztátok volna egymás nemkedvelése nélkül.
 
A másik oldalon pedig van a fickó aki meg nem hívja fel újra, hanem azt mondja, hogy ez csak úgy mondta hogy nincs ideje, csak kifogás volt. Hát akkor ezen az oldalon is gáz van, mert akkor miért nem kérdezett rá akkor amikor ez az érzése volt, hogy valóban felhívjalak 1 hónap múlva, vagy csak azért mondod hogy ne sértsél meg? És akkor lehet hogy kapott volna olyan választ, hogy hát az az igazság hogy nem akarok foglalkozni most mással, de köszi a megkeresést. Vagy valóban most nem tudom megitélni, hogy érdekel ez a dolog de 1 hó múlva térjünk vissza rá, ha még akkor aktuális.
 
 
De mitévők legyünk, ha már valaki igért Nekünk valamit és nem tartja be? Látjátok nem azt írtam, hogy "nem tartotta be". Mivel nincs olyan, hogy valaki nem csinált meg valamit, vagy teljesített valamit. Olyan van, hogy nem tartattam be, és nem csináltattam meg még EDDIG!
 
Sikertelen mondatok:
 
Nem adta meg.
Megcsalt.
Pedig megigérte.
Nincs pénzem.
Nincs időm.
Csalódtam.
 
 
Szerencsésebb mondatok:
 
Nem tudtam még elérni, hogy megadja.
Engedtem, hogy eltávolodjon.
Nem kontrolláltam az igéretét.
Nem kérem.
Nem akarom.
Nem értettem meg.
 
Szóval el tudod érni bármikor, hogy az igéretet amit kaptál azt betartsák? 
 
De HOGYAN?

 

Nézzük. Szóval azt fejtegetem, hogy valahogy összefüggésbe van az, hogy nem adják meg a tartozásod és pl. Te sem adsz meg valami hasonló dolgot. Vagy ugye, hogy maradjunk a címnél ígérnek Neked valamit és nem tartják be, szóval lehetséges hogy Te is igérsz valamit és hasonlóan jársz el. Emlékszem főiskolás voltam amikor felfigyeltem erre a jelenségre, hogy amikor elmegyünk bulizni és hazafelé "hozunk" magunkkal 1-2 korsót a kocsmából, akkor másnap elhagyom a tusfürdőmet, vagy a pénzemet... 

Na de mi köze ennek ahhoz, hogy gyakran mondom, és mindig igaz. És mi is ez valójában? Nézzünk pár mondatot:

Csalódtam.

 

A csalódtam, ugye azt jelenti hogy valaki megigért valamit és nem teljesítette. Illetve ezt akkor érezzük amikor a másiktól más cselekvést vártunk. Nem arra ment amerre szerettük volna. Nagyon érdekes mert ebben a pillanatban, na jó nem ebben a pillanatban kb. 40 másodperce állt össze a rendszer. Mivel ez egy felismerés gyorsan leírom mi is az. Tegnap írtam ezt a cikket és valahogy nem állt össze, úgy gondoltam értem, hogy mi az hogy "csalódtam", de nem az volt, mivel tegnap épp csalódtam valamiben, illetve valakikben. Valamiben nem lehet csalódni, mert azt mindig valaki mozgatja. Szóval mindig személy, személyek vannak akikkel megegyezünk valamiben és aztán nem tartjuk be vagy nem tartják be a megegyezést.

És ugye a csalódtam az múlt idő, szóval nem is gondolnátok, hogy a nyelvtan milyen veszélyes. A múlt idő lezárja a cselekvést, valami megtörtént és azon Te már nem tudsz változtatni. Na az életben ilyen nincs. Lehet, hogy ez megdöbbentő és nem reális most MÉG! De figyelj és olvass tovább, ha erre rájössz barátom és mindig amikor szitu van megfigyeled, és ezek alapján cselekszel boldog ember leszel. Mivel amikor érzed a csalódást, akkor tudod hogy most van az a pillanat, hogy meg kell figyelned valamit. De mit figyelj meg? Először is azt kell észrevenned, hogy csalódtál! Ha csak ez az egy tényező megvan, már jobban fogod érezni magad.

Ezt kibontom mégjobban, mert úgy gondolom hogy ez a kulcsa a megértésnek. Szóval pl. azt mondja a párod, hogy elhagy. Ebben a pillanatban csalódsz. Ugye ez elég reális. Ösztönösen meg is kérdezed, hogy miért? Ha szarabbul érzed magad és gyanítom mivel nem az igazságot fogod hallani akkor nem fogod megérteni. Ha megértenéd abban a pillanatban elszállna a szar érzésed.

Mondjuk az igazság az lenne, hogy megcsalt. Na most ha ezt elmondaná, nyilván 2 lábon rúgnád ki a kéróból. Nana, most belenyúlunk mindkét oldalba, ugyanis mindig 2 oldala van a dolgoknak, ugye ha létezik egyensúly és nagyon úgy fest, hogy igen. Szóval ha Te 2 lábon rúgnád ki, akkor megszegnéd az ígéreted, hogy örökké szeretni fogod. De nyilván, hogy lehet olyan embert szeretni aki megcsalt? Hát hogy? Hát úgy, hogy megnézed Te tettél-e valami olyat ami esetleg hasonló ehhez a tetthez. Mondom abból feltevésből indulunk ki, hogy létezik egyensúly. Ha nem létezik, akkor igazad van megcsalnak, csalódsz folyamatosan, az emberek rosszak, rossz dolgok történnek, betegség... Na most itt is érdekesség van, mert vannak akik sikeresek, boldog házasságban élnek, egészségesek és mindig, vagy nagy általánosságban szerencséjük van. Szóval mintha itt is felfedeznék egyensúlyt.

De ezt Neked kell megfigyelned, én csak az én nézőpontomat tudom megmutatni, és ez segít abban hogy meg tudd figyelni. Nos megvan ez a pillanat? Vagy nézzünk még egy példát. Nézzünk, valami csoportosat. Pl. az MLM, az nagy divat mostanság. Tételezzük fel, hogy egy szuperrendszerbe lépsz és azt mondja neked a barátod, hogy ez a legjobb és legfrankóbb dolog a világon, és Te elhiszed (és csak így működik, hogy elhiszed) és mivel ő is elhitte már 2-en vagytok benne, és aztán még meggyőztök pár embert és mondjuk már 100-an hisztek benne, majd 1000-en. Ez elég stabil, mivel látjátok hogy növekszik az emberek csatlakoznak hozzá, eszik a terméket és hiperül érzik magukat, vagy felveszik a terméket, vagy ott van a termék igérete... Aztán pl. Te voltál aki elindítottad és találsz egy mégszuperebb rendszert és ott méggyorsabban lehet meggyógyulni vagy egészségesebbnek vagy méggazdagabbnak lenni. És azt mondod, hogy fiúk van jobb, csináljuk azt. Nyilván valaki csalódni fog :) Valamiben megegyeztetek és nem tartottátok be. És Te például ha azt látod, hogy kevesebben vannak, pénzed nincs a rendszerből, akkor ezen a ponton állj meg! Ez az a pillanat amit keresünk, és a "Csalódtam" jelen ideje "Nem értem", szóval nem értem hogy miért nem megy a rendszer, és á ja hogy azok fent már mást csinálnak, és akkor ezen a ponton már tudsz valamit tenni, vagy azt a mást csinálod vagy folytatod, de úgy hogy most már Te vagy az eredetpont.

Tudod a nyelvtannal van a probléma, mert ez jövő idő, ha nem mondod hozzá hogy MOST akkor barátom az jövő idő, bár magyar nyelvtan szerint jelennek tűnik. Ez a legszuperrebb rendszer a világon, és Te azért csatlakozol hozzá mert a legjobb és csak annyit kell elérni, hogy a többiek is felismerjék, de nem mindig értik meg a többiek, ugye ilyenkor csalódni is szoktál bennük? :) Hát nyilván Neked a legszuperebb rendszer és akik elhiszik azoknak is. És még itt a jövő időnél ha vagyunk ugye azt kellene mondanunk, hogy "Ez lesz a legszuperebb rendszer a világon" és akkor tudjuk hogy még most nem de dolgozunk rajta, hogy az legyen. Ha már az van, hogy ez a legszuperebb rendszer akkor csak beszállsz és várod a sült csirkét. Ja, hogy Neked kell megcsinálnod is..., á szóval akkor ez csak lesz szuperrendszer ha megcsinálom!

A hit és a tudás között annyi lehet a különbség, hogy a tudás az mégtöbb hit, mégtöbben hisznek benne. Pl. ha most egy széken ülsz, nehéz lenne meggyőzni róla, hogy az egy asztal. Tudod, hogy az egy szék. De ha pl. akivel találkozol, minden egyes alkalommal bizonygatnák, hogy már pedig az egy asztal... Na jó már túl filozofikusak vagyunk.

Összefoglalva a csalódtam az egy érzés, amit meg kell figyelnünk és amikor megfigyeltük ezután meg kell értenünk, és ha megértettük akkor a csalódás eltűnt, mintha nem is lett volna. Egy idő múlva ha elég gyakran megfigyeled ezt a dolgot, a csalódás elő sem fog jönni. Szóval a csalódás megelőzhető!

 Érdekelnek a következő mondatok?

Nincs pénzem.

Nincs időm.

Nem érek rá.

 

Vajon mi ezekkel a probléma? Ez probléma? Hmm... Később megnézzük..

Nos remélem némi bizonytalanságot már érzel abban, hogy valóban lehet hogy ez a "csalódtam" egy hamis érzés, egy hazugság, egy trükk arra, hogy csapdába csaljon.

Ugye volt már olyan, hogy valakire nagyon dühös voltál, legszívesebben megölted volna, mert valamit mondott és az nem úgy volt. Esetleg pénzt adtál kölcsön, nem is keveset és a másik oldalon nem teljesítették. Esetleg úgy hagyott el egy barátnőd/barátod, hogy nem volt igazán válaszod arra, hogy miért. Csak leértékelések, kritikák. Hmm... eszembe jutott, hogy valakinek magyaráztam ezt a jelenséget és próbálta alkalmazni saját életére - már ugye az előző részben leírt módszer, hogy hogyan kell kezelni a csalódást - és az volt az indok a másik oldalon, mivel a párja elhagyta, hogy nem elég jó az ágyban. És akkor mondtam, hogy ezt meg kell érteni, és meg kell kérdezni, hogy ezekszerint van Valaki akivel összehasonlítási alapod van, ugye? És kapásból elsült a megcsalás. És ezek után mikor kiderül az egyik oldalon az igazság, már csak a másik oldalt kell megnézni, hogy Te mit csináltál, hogy eltávolodott és az egyensúly újra ok.

Nézzük, mi is ez az egyensúly. Ellopsz egy almát és elveszted a fogkrémedet. Kirabolsz egy bankot elveszted a házad, mármint börtönbe zárnak és nem tudod házad adta lehetőségeket kihasználni, vagy nem zárnak börtönbe, de folyamatos félelemben élsz, hogy mikor. Vagy megcsalod a párod és azt figyeled mikor fog ő megcsalni. Mintha ezt az egyensúlyt Te csinálnád, nem?

De ugye, legyünk nagyon kritikusak és mondjuk azt, hogy a másik volt és ő a hülye és ő a gonosz, és én ilyet nem csináltam és ezt nem érdemeltem. Nézzük azt akarod kommunikálni, hogy amit Te csinálsz és amit Te kapsz az nincs egyensúlyban. Szóval sokkal több szenvedést kapsz, mint örömöt. És Te sokkal több örömöt adsz mint szenvedést.

Jó nézzük  meg, ha így érzed, nézzük csak kivel kapcsolatban érzel szenvedést. Azt mondod, hogy az élet és a munkanélküliség az állam, a szomszéd hogy most is nem zárja be a kutyát direkt, hogy Téged bosszantson. És mivel kapcsolatban érzel örömöt? Hát most semmivel, mert az egész világ sz.. lett.

Na most ha ezt mondod akkor ebben mi az öröm? Mert én ezekben a mondatokban nem látok örömöt. És mi a szenvedés, hát mind a két mondat. Akkor mit vársz barátom, hogy mit fogsz kapni?

Igen mondhatod, de nem adta meg a semmirekellő. Hogy legyek vele kedves? Teljesen jogos nem kedvesnek kell lenni, hanem okosnak. Meg kell tudnod figyelni, hogy valakivel kapcsolatban szenvedsz. "Nem adja meg az átkozott." Ez már jobb ugye mert nem múlt idő és már gondolkodsz, hogyan hajthatnád be, de még mindig szenvedsz.

Úgy gondolod Neked az jár, nézzük az egyensúlyt, Te tartozol valakinek, ki volt az akinek nem teljesítettél, vagy nem adtál cserét, esetleg most van-e valaki akivel nem jó a viszonyod?

Szerintem valamit találni fogsz. Kezdj el azon dolgozni, és furcsaságokat fogsz megfigyelni a másik oldalon. :) 

És mi a csapda a "csalódtam"-ban? Hát az, hogy amíg nem érted meg a figyelmed ott van, és folyamatosan kántálod, hogy ő ilyen, meg olyan, és időd nagy részét ennek érvelésével, megfejtésével töltöd. Pedig csak meg kellene érteni ezt az írást...

 

Nincs pénzem

 

Ez egy elég gyakori betegség. Először is mi is az a pénz. Hát az a papírdarab. Jó és mikor adnak olyan papírdarabat? Hát ha eladok ilyen kütyürmüt. Jó és miért nem adsz el ilyen kütyürmüt? Hát eladok, de keveset. Oké, volt már olyan hogy volt pénzed? Hát, igen. És akkor mit csináltál? Hát ezt és ezt. Jó akkor felejtsd el a kütyürmüt és csináld ezt és ezt.

 Másik megközelítésben, mire nincs pénzed? Hát hogy megvegyem ezt a csodadolgot, és miért kell neked ez a csodadolog? Hát mert, akkor ez és ez lenne. És még miért? Meg miért pont ez? És hol lenne és mikor csinálnád, és... És az ember már ilyenkor ha valóban annyira frankó és annyira jó az a dolog, akkor megfogja oldani, hogy valahogy összeszedje rá a pénzt.

Szóval ha az élet ilyen könnyű, akkor néha miért olyan nehéz? Hát ha létezik az egyensúly, lehet hogy valamikor könnyűvé tesszük másoknak az életet és lehet hogy valamikor nehézzé...

Most én azon dolgozom, hogy könyebbé tegyem az Életed... :)

hogyantalaldmegacelod.blog.hu

duncanshelley.blog.hu

 

Nincs időm

 

Ez egyszerű. Mi az idő, pl. hogy most írom a betűket az is idő. Az hogy Te ezt olvasod az is idő. Ha nincs időd akkor nem olvasod. Szóval ez csak annyit jelent, hogy "nem olvasod". A "Nem olvasod" és a "Nincs időm olvasni" az ugyanaz. Szóval, hogy nem olvasod, nem azért nem olvasod mert nincs időd, hanem azért mert nem érdekel és nem akarod olvasni. Valami szociális "kedvesség" lehet ez a mondat. Használjunk inkább sima "nem"-et.

 

Nem érek rá

 

Hát ez ugyanaz, mint a "nincs időm", itt is sima "nem"-et vagy "nem akarom"-ot lehet használni ami közelebb áll az igazsághoz!

 

Hozzászólások:

XY: Köszi Barátom! :)

XY': Nem vagyok beregisztralva, ezert nem tudok ott hozzaszolni, de nagyon tetszett, amiket irtal :D

Csak szerettem volna elmondani.

XY'': Ügyes!

XY''': Kedves Szikla!
Köszönöm bejegyzéseidet! Ez a "csalódtam" dolog pont aktuális. Kerestem a miérteket, viszont TE most nagyon sokat segítettél a megértésben.
Hálás köszönetem!
Enikő