Pont tegnap néztem meg másodszorra az "I am Legend" című filmet Will Smith-el és hasonlóságot vélek felfedezni a most jelen lévő H1N1 hisztériával. Számomra nem kérdéses, hogy a gyógyszerek jobb esetben placebók rosszabb esetben mérgek. És a médiának az emberek (80%-ra becsülöm) elhisznek mindent, a szaktekintélynek meg főként.

2 hónapja körbeküldtem egy levelet a H1N1-el kapcsolatban, ha valaki esetleg még nem tudná hogy az oltások hazugságok. A nővérem vissza is írt, hogyha úgy gondolom hogy az nem oké akkor nem oltják be magukat. És a napokban anyám azt mondja, hogy végre őt is beoltották, most már megnyugodott.

Ennyire durva lehet, ha nem beszélsz a családoddal erről a témáról többször, akkor őket sem tudod megvédeni. A média beszél róla, a szaktekintélyek is hogy miért kell beoltatni és még Magyarországon azt is elintézik, hogy - a világon egyedüli módon - a kormány ingyen beoltaná az ország szaporodóképes részét. Vagy leoltaná?

A filmben (The Legend) a rák ellenszerét találták meg, a doktornő egyszerűen elmagyarázza, hogy fogunk valamit amit a természet alkotott és újraprogramozzuk úgy, hogy a testért működjön ne ellene. A riporter rákérdez, hogy ez egy vírus? És mondja hogy igen, de ha egy autópályán egy autó (vírus) gyorsan száguld és egy őrült vezeti akkor probléma van, de ha egy rendőr az ok. A riporter rákérdez, hogy hány emberen próbálták ki, válasz 10009 és hány volt sikeres 10009. A következő képkocka New Yorkot mutatja 3 évvel később, pár sirállyal az égen, fűvel benőtt utcák és emberek sehol, és egy száguldó autóban Will Smith az egyedüli túlélő a városban...

És tudjátok nem akarok úgy járni mint Will Smith a filmben, nem szeretnék Budapesten egyedül túlélni, ezért arra kérlek benneteket, hogy felejtsétek el ezeket az oltásokat és a gyógyszerekkel is módján bánjatok. Helyette inkább találjátok meg a betegségetek, vagy sikertelenségetek okát a ... Ez védjegyes, szóval ha valakit érdekel az írjon a szikla@szikla.ws -re.

Úgy gondolom, hogy ez a H1N1 egy megelőző akció a népességirtásra, hogy teszteljék hogy működik-e a promó. A promó cselekvése az, hogy megijesztenek és Te önként kéred, hogy adassák be. És ettől a védőoltástól szintén páran meghalnak, páran picit később, de aztán jönni fog a következő oltás. Itt azt fogod hallani, hogy a védőoltás hiánya miatt haltak meg, lesznek majd sikerjelentések hogy milyen szerencse hogy beoltattuk, és én túléltem ő pedig nem.

Magyarországon pénzért könnyű megvenni bármit illetve bárkit (nyilván vannak kivételek, de azok nem feltétlenül azokban a székekben ülnek) és ha valami ingyen van akkor az cool. Ingyen HALÁL?

Ajánlott olvasmányok:

Duncan Shelley: Az elme gyilkosai

 

Adatok a H1N1-el kapcsolatban:

Itt Dr. Czeizel Endre nyilatkozik az oltás mellett ez a tegnapi nap, érdekes a megnyugtató ijedtség, és a tudományos kijelentés:

href.hu/x/ao28

 

 

Ewa Kopacz lengyel egészségügyi miniszterelnök az oltás ellen:

 

www.youtube.com/watch

 

Lengyel miniszterelnök, szintén kétségbe von:

 

www.youtube.com/watch

 

Dr. Lenkei Gábor szavai a videóhoz:

 

"Hatalmas különbség van a gyógyszermaffia gyáva és elvtelen kiszolgálói és egy valódi egészségügyi miniszter között."

 

lenkeidoktor.hu

 

Nemzeti internetfigyelő (ír-osztrák újságíró a népesség 2/3-ának kiírtása):

href.hu/x/a248

 

"Jane Bürgermeister feljelentést tett az UNO, a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet), US-elnök Barack Obama, a pénzoligarchia leghatalmasabb képviselői, mint David Rotschild, David Rockefeller, a mi George Sorosunk, Werner Faymann osztrák kancellár és még sok neves személyiség ellen, bioterrorizmus és tömeggyilkosság kísérlete miatt."

 

David Icke szintén a népirtás technológiájáról:

https://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

 

Sebő Zsuzsanna gyermekorvos a H1N1-oltásról - "Miért ellenzem?" 

"...Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcina alkalmazása csecsemőkorú, ill. 3 éves kor alatti gyermekeknél való alkalmazása eddig tilos volt, mi több, műhibának számított; most pedig hírtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott! ....Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. ..."

 

Varga Gábor: "MONDJ NEMET A H1N1-RE!!"

"Most kezdem érteni, hogy miért kampányolt olyan vehemensen az oltás mellett Dr.Czeizel Endre genetikus.....és hogy miért lett hirtelen ennyi iskola bezárva.Tessék megijedni, tessék beoltatni magad!!! Micsoda dolog,hogy kimaradsz ebből a jóból!!! ... A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t! ...hányan is haltak meg eddig benne, egész hazánkban? 2, azaz kettő ember, és az sem biztos, hogy kizárólag ettől! Évente többszázan halnak meg a minden évben mutálódó vírusoktól, tüdőgyulladásban és szövődményekben. Miről is beszélünk? S érdekes, a világon csak nálunk van az, hogy a KORMÁNY önfeláldozó módon, a lakosság döntő, értsd szaporodóképes részét, ingyen beoltaná! Mondjuk úgy: leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb, mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot!  NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI!"

FankaDeli - Oltás (egy szókimondó zene)

www.youtube.com/watch

 

Duncan Shelley online íróműhely:

duncanshelley.blog.hu

1000 íróból 1 lesz sikeres, vajon miért?

regenyiras.hunstar.hu/tudastar/a.vilag.legnagyobb.konyvkiadoi.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csalodtam.blog.hu/api/trackback/id/tr901544241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szikla Szilárd 2009.11.23. 23:18:52

ani0211: Ez nagyon brutál,de igaz!Senki ne oltassa be magát!!! Egy anyuka! (2009.11.23. 12:56) Ingyen HALÁL

Szikla Szilárd 2009.11.24. 00:12:43

Legfrissebb hír e témában Ewa Kopacz nyilatkoztata, nézd alant a videót!

Szikla Szilárd 2009.11.27. 00:20:56

FankaDeli zenéje sem semmi....
süti beállítások módosítása